Logo da.boatexistence.com

Kan du dreje til højre ved et stoplys?

Indholdsfortegnelse:

Kan du dreje til højre ved et stoplys?
Kan du dreje til højre ved et stoplys?

Video: Kan du dreje til højre ved et stoplys?

Video: Kan du dreje til højre ved et stoplys?
Video: DMV eksamen. 15 fejl. Auto-ordbog på engelsk. Links nedenfor. 2024, Kan
Anonim

Medmindre andet er markeret, er det lovligt at dreje til højre ved rødt lys. Bare fordi det er lovligt, betyder det ikke, at dette er et frikort til at dreje, hvis det er i et vejkryds. Chauffører bør sikre sig, at betingelserne er rigtige.

Kan du dreje til højre ved stoplys?

Trafiksignallys

Konstant rødt–Et rødt trafiksignallys betyder "STOP". Du kan dreje til højre mod et rødt lyssignal, efter du er stoppet. Giv efter for fodgængere, cyklister og køretøjer tæt nok på til at være en fare. Vent kun til højre, når det er sikkert Drej ikke, hvis der er opsat et "NEJ TURN ON RED"-skilt.

Hvornår kan du dreje ved et stoplys?

Højre Drej mod et rødt lys: Signalér og stop for et rødt lyskryds før stoplinjen (eller grænselinjen), hvis der er en, eller før du kører ind i krydset. Hvis der ikke er noget skilt, der forbyder højresving på det røde lys, kan du dreje til højre.

Kan du dreje til højre ved rødt lys i Amerika?

Højresving på rødt er et lovprincip, der tillader køretøjer ved et rødt lyskryds at dreje til højre efter et fuldstændigt stop, når vejbanen er fri. Det betyder, at der ikke kun skal tages hensyn til trafikken, men også til fodgængere og cyklister. Rødt til højre er tilladt i mange regioner i Nordamerika

Hvilke stater tillader dig ikke at dreje til højre på rødt?

De få undtagelser omfatter New York City, hvor højresving til rødt er forbudt, medmindre et skilt angiver andet. I nogle stater, f.eks. New York, Virginia, North Carolina, Nebraska, Nevada og Californien, er et højresving på rødt forbudt, når der vises en rød pil.

Anbefalede: