Logo da.boatexistence.com

Hvorfor forlod Franco gh?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor forlod Franco gh?
Hvorfor forlod Franco gh?

Video: Hvorfor forlod Franco gh?

Video: Hvorfor forlod Franco gh?
Video: Kelly Thiebaud Interview - General Hospital Farewell 2024, Kan
Anonim

Jason dræber angiveligt Franco i januar 2012, efter at Franco angiveligt har voldtaget Jasons kone Sam (Kelly Monaco) Karakteren nævnes ofte efter hans påståede død, og i en periode var det troede, at han var Jasons tvillingebror. I maj 2013 påtog Roger Howarth rollen, da karakteren blev afsløret i live.

Forlader Franco GH?

Som fans husker det, forsikrede Howarth sine følgere han ikke ville forlade ABC-sæbeoperaen, men faktisk ville vende tilbage som en anden karakter. Mens der er holdt låg på detaljerne, udt alte skuespilleren ikke kun sin begejstring, men også tro på og tillid til, hvordan magthaverne ville håndtere hans comeback.

Blev Roger Howarth fyret fra GH?

På grund af en retssag fra Prospect Park blev Howarth sammen med Kristen Alderson og Michael Easton tvunget til at forlade deres roller i marts 2013, kun for at vende tilbage som nye karakterer i maj samme år. Han vendte tilbage som Franco på General Hospital, karakteren, der tidligere blev skabt og portrætteret af James Franco.

Vender Roger Howarth tilbage til GH?

Seerne var chokerede, da Franco blev dræbt og overraskede over, at Roger Howarth ikke forlod GENERAL HOSPITAL, men vendte tilbage som en anden karakter. Og selv om fansspekulationer kørte hele spektret, gjorde skuespilleren sit comeback i afsnittet den 27. maj som en helt ny karakter, en læge ved navn Austin!

Forlader Alexis GH?

' Heldigvis var de lettede over at vide, at Grahn ikke forlader serien, da skuespillerinden selv bekræftede det. Hun forsikrede fansene om, at selvom Alexis går igennem en svær tid i showet, vil hun være tilbage.

Anbefalede: