Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev iaaf dannet?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev iaaf dannet?
Hvornår blev iaaf dannet?

Video: Hvornår blev iaaf dannet?

Video: Hvornår blev iaaf dannet?
Video: IAAF Changed Its Name And We Have Some Suggestions 2024, Kan
Anonim

World Athletics er det internationale styrende organ for atletiksporten, der dækker atletik, terrænløb, landevejsløb, racewalking, bjergløb og ultraløb.

Hvorfor blev IAAF etableret?

The International Amateur Athletic Federation blev grundlagt i 1912 af 17 nationale atletiske forbund, der så behovet for en styrende myndighed, for et atletisk program, for standardiseret teknisk udstyr og verdensrekorder Men hvad var den sport, IAAF skulle styre?

Hvornår blev IAAF til verdensatletik?

Selv IAAF's navn er ændret, idet 2001 blev 'International Association of Athletics Federations' for at afspejle væksten i en professionel sportsverden, som ikke eksisterede i 1912, og derefter igen i 2019 til 'World Athletics'.

Hvorfor skiftede IAAF navn?

IAAF blev grundlagt i 1912 som International Amateur Athletic Federation, men ændrede navn til the International Association of Athletics Federations i 2001. Navneændringen blev foreslået for at gøre sporten mere tilgængelig.

Hvad er oprindelsen af verdens atletik?

Organiseret atletik spores tilbage til de antikke olympiske lege fra 776 f. Kr.. Reglerne og formatet for de moderne begivenheder i atletik blev defineret i Vesteuropa og Nordamerika i det 19. og begyndelsen af det 20. århundrede, og blev derefter spredt til andre dele af verden.

Anbefalede: