Logo da.boatexistence.com

Hvad er omarrangerbart netværk?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er omarrangerbart netværk?
Hvad er omarrangerbart netværk?

Video: Hvad er omarrangerbart netværk?

Video: Hvad er omarrangerbart netværk?
Video: Hvad er The Backrooms? 2024, Juli
Anonim

Et omarrangerbart tilslutningsnetværk er et, hvis tilladte stater realiserer enhver tildeling af indgange til stikkontakter - dvs. et, hvor det er muligt at omarrangere eksisterende opkald for at indsætte ethvert nyt opkald. … Denne klasse omtales som tre-trins Clos-netværk.

Hvad er et eksempel på omarrangerbart dynamisk netværk?

Crossbar er et eksempel på denne type netværk. Omarrangerbar ikke-blokerende: Denne type netværk kan etablere alle mulige forbindelser mellem input og output ved at omarrangere sine eksisterende forbindelser. Blokering: Denne type netværk kan ikke realisere alle mulige forbindelser mellem input og output.

Hvad er et eksempel på rearrangerbar netværkstopologi?

Baseline±baseline, omega±omega└1, baseline± omega└1, banyan└1±banyan er nogle eksempler på denne klasse af omarrangerbare netværk.

Hvad er konceptet med Omega Network?

Et Omega-netværk er en netværkskonfiguration, der ofte bruges i parallelle computerarkitekturer. Det er en indirekte topologi, der er afhængig af den perfekte shuffle-sammenkoblingsalgoritme.

Hvad er ikke-blokerende netværk?

Ikke-blokerende netværk opstår i en række forskellige kommunikationssammenhænge. … I et ikke-blokerende netværk er terminalerne og noderne forbundet på en sådan måde, at ethvert ubrugt input-output-par kan forbindes med en sti gennem ubrugte noder, uanset hvilke andre stier der findes på tiden.

Anbefalede: