Logo da.boatexistence.com

Hvad er en exacta i hestevæddeløb?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en exacta i hestevæddeløb?
Hvad er en exacta i hestevæddeløb?

Video: Hvad er en exacta i hestevæddeløb?

Video: Hvad er en exacta i hestevæddeløb?
Video: Byg det, jeg tegnede Døre i Byg en båd Roblox 2024, Kan
Anonim

Et Exacta-væddemål i hestevæddeløb er væddemålet på hvilke heste, der afslutter løbet først og andet, i den rigtige rækkefølge.

Hvad betaler en 2 USD nøjagtig?

Hvis du placerer et nøglevæddemål på $2 nøjagtigt, vil du vælge én hest til at vinde i hvert løb, og alle de andre skal placeres. Dette vil koste dig $12.

Hvad er en trifecta i hestevæddeløb?

I hestevæddeløb eller greyhound-væddeløb er et Trifecta-væddemål når du placerer et væddemål på de tre heste, som du tror vil afslutte løbet første og anden og tredje, i en bestemt rækkefølge. Hvis de slutter i den rigtige rækkefølge, vinder du, og du kan vinde stort!

Hvordan fungerer en exacta?

En Exacta består af udvælge to løbere til at placere første og anden i den rigtige rækkefølge. Du kan vælge så mange løbere, som du vil, og gøre det til en boxed Exacta, eller også vælge en standout for første eller anden position.

Hvor meget koster en 2$ Exacta-boks med 3 heste?

Formlen til at beregne prisen på en nøjagtig boks er (heste i boks x (heste i boks minus 1) x satsningsbeløb i dollars). En $2 boks med to heste ville være (2 x 1 x 2)=$4. En $2 boks med tre heste ville være (3 x 2 x 2)= $12 En $2 boks med fire heste ville være (4 x 3 x 2)=$24.

Anbefalede: