Logo da.boatexistence.com

Hvad er ballastsystem på skibet?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er ballastsystem på skibet?
Hvad er ballastsystem på skibet?

Video: Hvad er ballastsystem på skibet?

Video: Hvad er ballastsystem på skibet?
Video: What is Ballast Water Management System (BWMS) 2024, Kan
Anonim

marine . Rør- og pumpesystem arrangeret, så vand kan trækkes fra enhver ballasttank eller havet og udledes til enhver anden ballasttank eller havet.

Hvad er ballast på skibet?

Ballast er defineret som enhver fast form eller væske, der bringes om bord på et skib for at øge stabiliteten. Ballastering er afgørende, hvis et skib transporterer en tung last i et lastrum og en lettere last i et andet, eller når skibet er tomt eller står over for hård sø.

Hvad er formålet med ballastsystemet?

Formålet med ballastvandsstyringssystemet er at minimere overførslen af ikke-oprindelige skadelige akvatiske organismer og patogener fra et område til et andet (ankomsthavn) gennem skibets ballast vandsystem.

Hvorfor har skibe ballast?

Ballastvand er fersk- eller s altvand, der opbevares i ballasttanke og lastrum på skibe. Den er bruges til at give stabilitet og manøvredygtighed under en rejse, når skibe ikke transporterer last, ikke transporterer tung nok last, eller når der kræves mere stabilitet på grund af hård sø.

Hvad er ballast, og hvad er dens formål i en båd?

En båds ballast er norm alt en metalvægt eller anden tung last placeret i skroget på et skib, som er forseglet og tillader fartøjet at have vægt på bunden Dette giver stabilitet ved, at den trækker båden nedad mod vandet, og forskyder det mere tætte vand ud og til siderne af skibet.

Anbefalede: