Logo da.boatexistence.com

Hvor indgiver jeg en mandamus?

Indholdsfortegnelse:

Hvor indgiver jeg en mandamus?
Hvor indgiver jeg en mandamus?

Video: Hvor indgiver jeg en mandamus?

Video: Hvor indgiver jeg en mandamus?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

(1) En part, der anmoder om et mandamus eller et forbud rettet til en domstol, skal indgive begæringen til kredssekretæren og forkynde den for alle parter i sagen i landsretten. Parten skal også give en kopi til retsdommeren.

Hvor kan en stævning indgives?

I henhold til artikel 32 kan en stævning indgives til højesteret. Højesteret kan kun udstede en stævning, hvis andrageren kan bevise, at hans grundlæggende rettighed er blevet krænket.

Hvem kan udstede en mandamus?

I staten Californien kan stævningen udstedes af et hvilket som helst niveau i det statslige domstolssystem til enhver lavere domstol eller til enhver embedsmand. Fuldmagten bruges i Californien til foreløbige anker.

Hvornår kan du indgive en mandamus?

Hvornår kan en Mandamus-stævning indgives? Der er ingen tidsbegrænsning for indgivelse af en mandamus. En begæring om en mandamus kan dog blive afvist, hvis du på urimelig vis forsinker indgivelsen af den.

På hvilket grundlag kan en mandamus udstedes?

Writ of Mandamus er udstedt på følgende grunde: Andrageren har en juridisk ret Personens/andragerens juridiske ret er blevet krænket Andragerens krænkelse er blevet krænket på grund af den offentlige myndigheds manglende udførelse af sine pligter

Anbefalede: