Logo da.boatexistence.com

Er traxxas blast selvoprettende?

Indholdsfortegnelse:

Er traxxas blast selvoprettende?
Er traxxas blast selvoprettende?

Video: Er traxxas blast selvoprettende?

Video: Er traxxas blast selvoprettende?
Video: Traxxas Blast RC raceboot video review (NL) 2024, Kan
Anonim

Er der en selvoprettende funktion? … Den har Traxxas Stability Management (TSM), men dette er ikke det samme som selvoprettende. Den måde båden er vægtet på, ville det være usædvanligt, at båden forbliver på hovedet.

Er Traxxas-eksplosionen omvendt?

Jeg var først overrasket over at erfare, at the Blast ikke har noget omvendt gasspjæld, men læste senere online, at det hele er lige så godt, fordi det går baglæns (især for hurtigt) kunne få eksplosionen til at blive oversvømmet.

Hvor hurtigt er en Traxxas-sprængning?

Blast leverer Traxxas hastighed, sjov og kvalitet med en funktionsliste, som du måske ikke forventer af en så overkommelig båd. De nye orange og grønne farveskemaer vil helt sikkert lave nogle bølger på vandet. Trin Op til 50+ MPH Hastighed og ydeevne med Spartan og DCB-M41!

Kan Traxxas-eksplosionen gå i havet?

Din Traxxas-båd vil fungere norm alt i s altvand, men Traxxas fraråder det kraftigt, fordi s altvand er ekstremt ætsende. … Hvis du vælger at bruge din model i s altvand, skal du skylle den ud med ferskvand efter brug og smøre drivsystemet igen som beskrevet i din models manual.

Hvilken er hurtigere gas- eller elektrisk fjernstyrede?

Fordele og ulemper ved Nitro-gasdrevne RC ProdukterEr hurtigere end børstede elektriske motorkøretøjer og nogle børsteløse elektriske, hvis motoren er godt tunet. Er mere vandtætte end mange elektriske køretøjer.

Anbefalede: