Logo da.boatexistence.com

Skal aboriginal skrives med stort?

Indholdsfortegnelse:

Skal aboriginal skrives med stort?
Skal aboriginal skrives med stort?

Video: Skal aboriginal skrives med stort?

Video: Skal aboriginal skrives med stort?
Video: Кораль. Жизнь лесотундры Вынгаяхи 2. 2024, Kan
Anonim

Begreberne "Indigenous" og "Aboriginal(s)" skal altid skrives med stort, når der henvises til indfødte australiere og australske aboriginal(e). Disse termer behøver ikke versaler, når de bruges i generel betydning for at henvise til de oprindelige indbyggere i andre lande.

Har aboriginal brug for et stort bogstav?

Udtrykkene "First Nation" og " Aboriginal" skal skrives med stort, uanset, om de bruges som en del af et egennavn, med henvisning til en bestemt gruppe eller som en generisk.

Skal aboriginernes ældste skrives med store bogstaver?

Mens 'traditionelle ejere' (ofte forkortet som 'TO') understreger forbindelsen til jord, udtrykker 'traditionelle vogtere' bedre konceptet om, at aboriginerne ikke ejer jorden, men de ejer dem. Ordene skrives ofte med stort. … Ordet 'Ældre' skal skrives med stort bogstav som et tegn på respekt

Er det korrekt at sige aboriginal eller indfødt?

Og hvis du taler om både aboriginal- og Torres Strait Islander-folk, er det bedst at sige enten 'oprindelige australiere' eller 'oprindelige folk' Uden et stort "a", "aboriginal" kan referere til en indfødt person fra hvor som helst i verden. Ordet betyder "oprindelig beboer" på latin.

Bliver du med store bogstaver i First Nations?

Aboriginal og indfødte bør altid skrives med store bogstaver. … I samlet reference: Aboriginal- og Torres Strait Islander-grupper, First Nations-samfund, oprindelige folk osv. Se posten First Nations, Indigenous, Aboriginal og Torres Strait Islander.

Anbefalede: