Logo da.boatexistence.com

Er overflødige og overflødige?

Indholdsfortegnelse:

Er overflødige og overflødige?
Er overflødige og overflødige?

Video: Er overflødige og overflødige?

Video: Er overflødige og overflødige?
Video: Ord er overflødige 2024, Kan
Anonim

redundant (tillægsord) - ikke eller ikke længere nødvendig eller nyttig; overflødigt: en passende brug for en overflødig kirke var mange af de gamle færdigheder blevet overflødige. overflødig (adjektiv) - unødvendig, især fordi den er mere end nok: køberen bør undgå at bede om overflødig information.

Hvad betragtes som overflødigt?

Datareundans er en tilstand, der er oprettet i en database eller datalagringsteknologi, hvor det samme stykke data opbevares to separate steder … Når data gentages, udgør det grundlæggende dataredundans. Dataredundans kan opstå ved et uheld, men udføres også med vilje til sikkerhedskopiering og gendannelsesformål.

Hvad er forskellen mellem overflødig og fremmed?

Som adjektiver er forskellen mellem fremmed og overflødig. er, at ekstraneous ikke tilhører eller er afhængig af en ting; uden eller hinsides en ting; fremmed, mens overflødig er ud over, hvad der kræves eller tilstrækkeligt.

Hvad betyder gentagne og overflødige?

Som adjektiver er forskellen mellem gentagne og overflødige. er, at gentaget sker mange gange på en lignende måde; indeholdende gentagelse; gentagelse, mens overflødig er overflødig; overstiger det nødvendige.

Hvad er et eksempel på redundant?

Definitionen af redundant er mere end nok eller for meget af noget. Et eksempel på overflødig er nogen gentager den samme historie igen og igen. Et eksempel på overflødig er, når for mange mennesker udfører det samme arbejde.