Logo da.boatexistence.com

Vil panela-ost smelte?

Indholdsfortegnelse:

Vil panela-ost smelte?
Vil panela-ost smelte?

Video: Vil panela-ost smelte?

Video: Vil panela-ost smelte?
Video: Astrid S - Når Snøen Smelter 2024, Kan
Anonim

Panela er en halvblød, hvid komælksost fra Mexico lavet af skummetmælk. Queso panela er fast, fleksibel og smelter ikke, når den opvarmes. Den er forsigtigt s altet og kan spises almindelig som snack, eller den kan skæres i skiver og bruges som sandwichfyld.

Hvordan smelter man queso panela basket ost?

Forvarm ovnen til 190℃ eller 375°F i 10 minutter. Læg osten i det ovnfaste fad og bag midt i ovnen i 20 minutter. Osten bliver blød og klistret, men smelter ikke helt. Lad det køle lidt af og server med enten majschips eller landbrød eller rustikt brød.

Er panela-ost god til quesadillas?

Panela ost er næsten magisk, da den vil smelte, men ikke miste sin formDette gør den perfekt til quesadillas, eller bare grillet for sig selv og placeret ovenpå bønner eller en chili. Denne ost sammen med gode majsquesadillas er den enkleste ret nogensinde, som dine venner vil elske.

Er queso panela en blød ost?

Queso Panela også kaldet queso canasta eller queso de la canasta (kurveost), er en mexicansk hytteost lavet af pasteuriserede køer og skummetmælk. Denne hvide, friske og glatte ost ligner indisk paneer og er glutenfri. Panela har en blød og cremet tekstur og en lækker smag af frisk mælk.

Er panela ligesom mozzarella?

Panela: Denne ost er ligner i smag og tekstur frisk mozzarella og absorberer let andre smagsvarianter. Den smuldres over salater, tacos, chili og burritos. Den kan også bruges i kogte retter som f.eks. enchiladas, eller skåret i skiver og stegt og serveret som en del af en forret eller snackbakke.

Anbefalede: