Logo da.boatexistence.com

Hvor får man den bedste rustning i naturens ånde?

Indholdsfortegnelse:

Hvor får man den bedste rustning i naturens ånde?
Hvor får man den bedste rustning i naturens ånde?

Video: Hvor får man den bedste rustning i naturens ånde?

Video: Hvor får man den bedste rustning i naturens ånde?
Video: Nøgen foran mine venner? Ellers tak! | Ultra Nyt 2024, Kan
Anonim

Den bedste rustning i Breath of the Wild er Ancient-sættet - Ancient Helm, Cuirass og Greaves - og kan kun fås, når du har gennemført en specifik sideopgave - Robbie's Research - og du har så samlet det rigtige materialer, der skal handles ind på Akkala Ancient Tech Lab

Hvor kan jeg købe den bedste rustning Botw?

Du skal gennemføre Robbie's Research Side Quest, fundet ved Akkala Ancient Tech Lab mod den nordøstlige del af kortet, lige under Lomei Labyrinth Island. Det fulde sæt kan købes i Akkala Ancient Tech Lab for 6.000 i alt, men du bliver nødt til at bytte antikke materialer for at få adgang til det.

Hvor er den sjældne rustning i naturens ånde?

The Rare Armour Shop er en butik i The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Det er en butik beliggende i Tarrey Town og administreres af Granté, søn af Robbie og Jerrin. Det er en hemmelig butik, som kun er tilgængelig, efter at sideopgaven "From the Ground Up" er fuldført.

Er Mesterens tunika den bedste rustning?

The Champion's Tunic har det højeste potentielle forsvar af enhver rustning, der findes i spillet, med et maksim alt forsvar på 32. Det kan ikke farves i Kochi Dye Shop, og det kan heller ikke det sælges.

Er Champions tunika det værd?

The Champion's Tunic, som Impa giver dig, skiller sig ud af to grunde. Den har den højeste forsvarsvurdering af enhver rustning i spillet - men den har ikke et helt sæt og har derfor ikke en fast bonus. Det har dog en interessant effekt - det viser fjenders helbred i tal i stedet for blot et mål.

Anbefalede: