Logo da.boatexistence.com

Hvilken bajonet passer til m4?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken bajonet passer til m4?
Hvilken bajonet passer til m4?

Video: Hvilken bajonet passer til m4?

Video: Hvilken bajonet passer til m4?
Video: Самая комфортная подвеска для Kugoo G-Booster / Honghao S12 2024, Kan
Anonim

M7-bajonetten er en bajonet, der blev brugt af det amerikanske militær til M16-riflen, den kan også bruges med M4-karbinen såvel som mange andre kampgeværer, karabiner og kamphaglgeværer.

Passer M9-bajonet til M4?

Denne bajonet (og alle mil-spec bajonetter, f.eks. M9, M7, OKC3S) er designet til at passe standardlængden på tønden på både M16/M4. … M9-bajonetten blev designet til M16A1-riflen med en 20-tommers løb. Den passer ikke til M4-stilen 16-tommers cylinder.

Hvilken bajonet passer til AR 15?

M7-bajonetten er et godt valg, da den passer til enhver AR15-riffel, der har en bajonetluge, såvel som Mossberg 590-haglgeværet, der er udstedt til US Marines.

Har en M4 en bajonetstang?

Lug yes, men den passer ikke over en standard A2-flashskjuler uden at rømme hullet en smule. Bemærk, at på et M4/karabinprofilrør skal du bruge en bajonetadapter til at gå bag flashskjuleren for at forhindre bajonetten i at rasle.

Hvad passer M7-bajonet til?

---M5-bajonetten passer til M1 GARAND---M6-bajonetten passer til M14/M1A----M7-bajonetten passer til M16/AR15. Den væsentligste forskel er diameteren af tønderingen af bajonetten og diameteren af tønden eller flashskjuleren.

Anbefalede: