Logo da.boatexistence.com

Hvilken hulk-film passer til avengers?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken hulk-film passer til avengers?
Hvilken hulk-film passer til avengers?

Video: Hvilken hulk-film passer til avengers?

Video: Hvilken hulk-film passer til avengers?
Video: Thor vs Hulk - Fight Scene - The Avengers (2012) Movie Clip HD 2024, Kan
Anonim

Der er 2 Hulk-film lavet efter 2000'erne. Men The Incredible Hulk udgivet i 2008 viser oprindelsen af Bruce Banner/Hulk, som er i 'avengers'. The Incredible hulk foregår i mcu. Du kan se dette før hævnerne.

Hænger The Incredible Hulk-filmen sammen med Avengers?

Så meget som det kan være svært at tro, på trods af at han ikke har modtaget en direkte efterfølger, er The Incredible Hulk virkelig kanon i det større skema af MCU. Filmens indhold og historie er refereret på subtile måder gennem MCU-filmene gennem årene.

Hvilken Hulk går med Avengers?

Mark Ruffalo begyndte sin rolle som Banner / Hulk i The Avengers, efter Feige sagde, at han valgte ikke at bringe Norton tilbageNorton har siden hævdet, at det var hans egen beslutning aldrig at spille Hulk igen, fordi han "ønskede mere mangfoldighed" med sin karriere og ikke ønskede at blive forbundet med kun én karakter.

Hvorfor omcastede Mark Ruffalo Hulk?

" Vores beslutning er bestemt ikke en, der er baseret på monetære faktorer," skrev han delvist, "men i stedet forankret i behovet for en skuespiller, der legemliggør kreativiteten og samarbejdsevnen. ånd hos vores andre talentfulde medvirkende.

Behøver jeg at se Hulk før Avengers?

The Incredible Hulk

Som tidligere forklaret af Jon Favreau selv, er Hulk sat kun efter Iron Man 2, med Tony nu officielt på Avengers-holdet (som det fremgår af hans cameo i slutningen af filmen). Og det er stort set den eneste scene, du behøver at se.

Anbefalede: