Logo da.boatexistence.com

Blev playstation-trofæer ændret?

Indholdsfortegnelse:

Blev playstation-trofæer ændret?
Blev playstation-trofæer ændret?

Video: Blev playstation-trofæer ændret?

Video: Blev playstation-trofæer ændret?
Video: PlayStation Trophy Levels Explained | How It Works 2024, Kan
Anonim

I et indlæg på PlayStation-bloggen afslørede Sony Interactive Entertainments direktør for produktstyring Toshimasa Aoki, at trofæniveauet vil ændre sig fra det nuværende 1-100-interval til 1-999 … Platin-trofæer vil tælle mere i dit niveau, hvilket gør dem endnu mere værdifulde, tilføjede Aoki.

Ændrede PlayStation deres trofæsystem?

Vi har implementeret et nyt Trofæer-niveauberegningssystem, der er mere optimeret og givende. Spillere vil hurtigere komme videre gennem de tidlige niveauer, og niveauerne vil stige mere konsekvent. Platinum trofæer vil tælle mere i din niveauudvikling, hvilket gør dem endnu mere værdifulde.

Hvorfor ændrede mine ps4-trofæer sig?

Hvorfor den pludselige ændring? Som beskrevet i bloggen ser det ud til, at Sony ønsker, at Trophy-udjævningsprocessen skal føles mere givende og bedre formidle de fremskridt, du har gjort Vi har implementeret et nyt Trofæ-niveauberegningssystem, der er mere optimeret og givende,” forklarer Aoki.

Hvad er de nye PlayStation-trofæ-niveauer?

Ikoner for nye trofæniveauer

  • Bronze: niveauer 1-299.
  • Sølv: niveauer 300 – 599.
  • Guld: niveauer 600 – 998.
  • Platinum: niveau 999.

Overføres ps4-trofæer til PS5?

Sony ændrer lidt på sit PlayStation Trophy-system, herunder øger Trophy-niveauområdet fra 1-100 til 1-999, og har bekræftet, at alle trofæer vil overføres til PS5, ligesom det har gjort i tidligere generationer.

Anbefalede: