Logo da.boatexistence.com

Hvem skabte launchpad mcquack?

Indholdsfortegnelse:

Hvem skabte launchpad mcquack?
Hvem skabte launchpad mcquack?

Video: Hvem skabte launchpad mcquack?

Video: Hvem skabte launchpad mcquack?
Video: Hvem skabte stjernerne | Kristne børnesange | Englesang 2024, Kan
Anonim

Da forfatterne Jymn Magon og Mark Zaslove blev ansat til at komme med et nyt show, skulle det kun være et halvtimes show (da Disney Afternoon kun havde tre shows - Gummi Bears, DuckTales og Rescue Rangers - og de manglede fire for at starte.

Hvor kom Launchpad McQuack fra?

System! , Launchpad blev født den 18/9/1987 og bor i garagen på McDuck Manor. Udover at flyve er en af Launchpads største passioner Darkwing Duck-fjernsynet show, som inspirerede ham til at leve livet farligt.

Hvem er Launchpad McQuacks stemme?

Terence "Terry" McGovern er en amerikansk skuespiller, stemmeskuespiller, tv-sender, radiopersonlighed og skuespillerinstruktør. For Disney er han bedst kendt som Launchpad McQuacks originale stemme. Han lagde også stemme til Babyface Beagle og Poe de Spell i DuckTales.

Er Launchpad McQuack irsk?

Han er af irsk afstamning og hans forfader Rabarber McQuack spillede en vigtig rolle i den amerikanske borgerkrig, og før serien plejede Launchpad at optræde sammen med sine forældre og søster som stuntpilotholdet "The Flying McQuacks ".

Er launchpad relateret til Anders And?

Ofte når en DuckTales-historie tilpassede en original Carl Barks-historie, ville Launchpad blive brugt som stand-in for Anders Launchpad er en lidt anderledes karakter i Darkwing Duck. … I DuckTales-genstarten er han meget lig sin oprindelige inkarnation, men nok en smule mere åndssvag.

Anbefalede: