Logo da.boatexistence.com

Er nulled-temaer sikre?

Indholdsfortegnelse:

Er nulled-temaer sikre?
Er nulled-temaer sikre?

Video: Er nulled-temaer sikre?

Video: Er nulled-temaer sikre?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Juli
Anonim

Nullede WordPress-plugins og -temaer er ekstremt farlige til WordPress-sikkerhed. De er kendt for at bære malware. Den ondsindede kode kan spredes på tværs af forskellige filer for at skjule sig selv, hvilket gør det svært at opdage og rette, når dit websted er hacket. Du kan også miste dine webstedsdata i hackprocessen.

Kan jeg bruge nulled-temaer?

Nulled Themes Are Illegal De nulled-temaer er stjålne premium-temaer, der ikke kommer med nogen licens eller copyright. Udbyderne af nulstillede temaer fjerner de ophavsretligt beskyttede ressourcer for at gøre dem gratis eller tilbyde til lavere omkostninger.

Er nulled-tema sikkert?

Når du downloader nulledte temaer og plugins fra tilfældige websteder, , er der ingen garanti for, at de er sikre at bruge… Da der ikke er nogen regler på disse websteder, kan hackere nemt liste deres nulled software, som vil have ondsindede koder eller malware injiceret indsat i sig.

Bruger nulled ulovligt?

Nullerede temaer er ulovlige, simpelthen fordi de er en vare, der er blevet stjålet ved at fjerne licensnøglen og andet ophavsretligt beskyttet materiale.

Hvordan kan jeg se, om et tema er nullet?

Først bare tjek tema efter temanavn, om det er gratis eller bet alt. Bare google efter det. Gå til theme\plugins udviklerwebsted og tjek, hvad der er den nyeste version af dette tema\plugin, og tjek hvilken version du har. Så afhængigt af tema\plugin - tjek om det har licensnøgle sat op.

Anbefalede: