Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev malarkey føjet til ordbogen?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev malarkey føjet til ordbogen?
Hvornår blev malarkey føjet til ordbogen?

Video: Hvornår blev malarkey føjet til ordbogen?

Video: Hvornår blev malarkey føjet til ordbogen?
Video: A Merriam-Webster editor reveals how words are added to the dictionary 2024, Kan
Anonim

Ifølge Oxford Dictionaries er malarkey "meningsløs snak; nonsens", det kom i brug i 1920'erne, og dens specifikke oprindelse er ukendt. Der er et irsk navn - Mullarkey. Men en forbindelse fra navnet til ordet er ikke blevet etableret.

Er ordet malarkey i den engelske ordbog?

or mal·lar·ky

substantiv Uformelt. tale eller skrift designet til at sløre, vildlede eller imponere; bunkum: Påstandene var bare en masse malarkey.

Hvor kom udtrykket, der er en flok malarkey, fra?

Ordet blev populariseret af den irsk-amerikanske tegneserieskaber Thomas Aloysius ("Tad") Dorgan (1877–1929), som begyndte at bruge det i tegnefilm den 9. marts 1922.

Hvornår blev først føjet til ordbogen?

Vi vil gerne bruge et øjeblik på at fejre manden bag A Dictionary of the English Language, den første definitive engelske ordbog, den berømte Samuel Johnson. A Dictionary of the English Language, også kaldet Johnson's Dictionary, blev først udgivet i 1775 og ses med ærbødighed af moderne leksikografer.

Hvordan ved du, hvornår noget blev tilføjet til ordbogen?

På de fleste poster i Merriam-Webster.com Dictionary vil en dato blive fundet efter overskriften "Første kendte brug". Dette er datoen for den tidligst registrerede brug på engelsk, så vidt det kunne bestemmes, af den ældste betydning, der er defineret i posten.

Anbefalede: