Logo da.boatexistence.com

Hvor gammel er quavo?

Indholdsfortegnelse:

Hvor gammel er quavo?
Hvor gammel er quavo?

Video: Hvor gammel er quavo?

Video: Hvor gammel er quavo?
Video: Takeoff, Rich The Kid - Crypto (Official Video) 2024, Kan
Anonim

Quavious Keyate Marshall, professionelt kendt som Quavo, er en amerikansk rapper, sanger, sangskriver og pladeproducer. Han er bedst kendt som medstifter og nuværende frontmand af hiphop/trap-trioen Migos. Quavo er i familie med sine andre Migos-medlemmer, som er Takeoffs onkel og Offsets fætter.

Er Quavo Takeoffs onkel?

Quavo og Offset er kusiner og Takeoff er Quavos nevø. Alle tre blev opdraget sammen af Takeoffs mor (og Quavos storesøster).

Har Quavo kærester?

Før Saweetie var Quavo forlovet med en anden.

De blev forlovet i juni 2014, men blev senere separeret i september 2014. Han er også blevet sat i forbindelse med rapperen Iggy Azaleaog skuespillerinden Karrueche Tran.

Hvem er takeoffs kæreste?

Til offentlig viden dater Takeoff ikke offentligt nogen lige nu Han har ikke postet nogen kvinder på sine sociale medier eller annonceret, at han er i et forhold med nogen. Rapperen har tidligere været romantisk forbundet med rapperen Dream Doll, sangeren Rubi Rose og Lakeya Darshay.

Hvem er Quavo-kæreste?

Den amerikanske rapper Quavo og hans ekskæreste Saweetie havde et fysisk skænderi i en elevator før deres brud, og det blev fanget på kamera.

Anbefalede: