Logo da.boatexistence.com

Hvor blev croissanten opfundet?

Indholdsfortegnelse:

Hvor blev croissanten opfundet?
Hvor blev croissanten opfundet?

Video: Hvor blev croissanten opfundet?

Video: Hvor blev croissanten opfundet?
Video: Что мы делали в Париже 4 дня? | Влог о путешествиях и вкусах 2024, Juli
Anonim

Kipferlen, croissantens oprindelse, kan dateres tilbage til mindst det 13. århundrede i Østrig, og kom i forskellige former.

Hvor kommer croissanterne oprindeligt fra?

“Croissanten begyndte som den østrigske kipfel, men blev fransk i det øjeblik, folk begyndte at lave den med puffet wienerbrød, som er en fransk nyskabelse,” siger Chevallier. "Det har slået rod i sit adopterede land." Bestil en kipfel i Østrig eller Tyskland i dag, og du vil sandsynligvis få udleveret en halvmåneformet småkage.

Hvor blev croissanten opfundet Rumænien?

Der er en historie i Rumænien om, at croissanten blev opfundet i Bukarest, fordi de rumænske bagere ville lave brød, så de spredte dejen.

Hvem opfandt croissanten og hvorfor?

Croissanten kommer til Frankrig

Men historikere siger generelt, at denne beretning er forkert, og at bagværket først blev populært i Frankrig i løbet af det 19. århundrede. De tilskriver ankomsten af kipferl til et bageri åbnet i Paris i 1837-1839 af østrigsk-fødte bagere August Zang og Ernest Schwartzer

Hvad spiser italienerne til morgenmad?

Italiensk morgenmad (prima colazione) består af caffè latte (varm mælk med kaffe) eller kaffe med brød eller rundstykker med smør og marmelade. Et småkage-lignende rusk-hårdt brød, kaldet fette biscottate, og småkager spises almindeligvis.

Anbefalede: