Logo da.boatexistence.com

Har du brug for at kontrasignere en pasfornyelse?

Indholdsfortegnelse:

Har du brug for at kontrasignere en pasfornyelse?
Har du brug for at kontrasignere en pasfornyelse?

Video: Har du brug for at kontrasignere en pasfornyelse?

Video: Har du brug for at kontrasignere en pasfornyelse?
Video: Har du brug for at lære engelsk? 2024, Kan
Anonim

flertallet af mennesker vil være fint til at indsende deres pasfotos uden en kontrasignatur i tilfælde affornyelse. Der er dog lejligheder, hvor du muligvis skal ansætte en person til at godkende din identitet.

Har du brug for nogen til at underskrive dit pas med henblik på en fornyelse?

Du skal få en anden til at underskrive din ansøgningsformular og dit pasfoto, hvis du har brug for følgende: Første voksenpas; Første barns pas; … Fornyelse af et pas, hvis dit udseende har ændret sig, og du ikke kan genkendes fra dit eksisterende pas.

Kan nogen med et udløbet pas underskrive?

Enhver person, der bor i Storbritannien, har et gyldigt, ikke-udløbet britisk pas og har kendt den voksne ansøger eller forælder til ansøgeren (hvis ansøgeren er et barn), ikke kun som en tilfældig professionel, men som ven eller kollega i mindst to år, er berettiget til at kontrasignere en pasansøgning.

Har jeg brug for en kontrasignatur for at ændre pasnavnet?

Hvis du har brug for et nyt pas, fordi dit udseende har ændret sig, skal du bruge en kontrasignatur på din ansøgning. Besøg HVEM KAN SIGNERE PASANSØGNINGER for at finde ud af, hvordan du fuldfører dette trin. For navne- eller titelændringer er kontrasignaturen ikke nødvendig.

Har jeg brug for en kontrasignatur til et andet pas?

I tilfælde af en ansøgning om et britisk pas, kan kontrasignaturen kun udføres af en specifik person og er forpligtet til at stå inde for ansøgningens ægthed. Modsignaturen er obligatorisk i henhold til afsnit 10 i pasansøgningsskemaet og på bagsiden af et af pasbillederne.

Anbefalede: