Logo da.boatexistence.com

Hvad laver gavin henson nu?

Indholdsfortegnelse:

Hvad laver gavin henson nu?
Hvad laver gavin henson nu?

Video: Hvad laver gavin henson nu?

Video: Hvad laver gavin henson nu?
Video: Hunden blev efterladt i skoven med en kasse pasta. Historien om en hund ved navn Ringo. 2024, Kan
Anonim

Rugbyspilleren Gavin Henson, 38, er nu den stolte ejer af en landsbypub i Wales Sportsstjernen, der vandt Six Nations Championship med det walisiske rugbyhold i 2005 og 2008, og spiller i øjeblikket for det walisiske hold Dragons, har åbnet sin egen lokale pub i St Brides Major kaldet The Fox.

Hvad er der sket med Gavin Henson?

Den tidligere Wales og British og Irish Lions fly-half er indstillet til at gå på pension i en alder af 39 efter at have skiftet koder og underskrevet for tredje-tier deltidsansatte West Wales Raiders for 2021.

Spiller Gavin Henson stadig rugby league?

Rugby league

Efter at være blevet frigivet af Dragons i slutningen af 2018-2019-sæsonen, trak Henson sig tilbage og købte en pub. Den 18. september 2020 blev det annonceret, at han sluttede sig til rugby league-holdet West Wales Raiders, som spiller i ligaens tredje række.

Hvor gammel er Gavins kone?

Charlotte Churchs eks Gavin Henson, 37, forlovet med en fantastisk 22-årig kæreste efter romantisk frieri i Sydafrika.

Er Charlotte Church stadig gift med Gavin Henson?

Church fødte en datter, Ruby Megan Henson, den 20. september 2007 og en søn, Dexter Lloyd Henson, den 11. januar 2009. Church og Henson gik fra hinanden i 2010, seks uger efter at de blev forlovet. Church havde datet musikeren Johnny Powell siden 2010, og giftede sig med ham den 4. oktober 2017

Anbefalede: