Logo da.boatexistence.com

Hvordan ved jeg, om jeg har serendibit?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan ved jeg, om jeg har serendibit?
Hvordan ved jeg, om jeg har serendibit?

Video: Hvordan ved jeg, om jeg har serendibit?

Video: Hvordan ved jeg, om jeg har serendibit?
Video: Si encuentras una de estas 10 PIEDRAS PRECIOSAS te puedes volver MILLONARIO 2024, Kan
Anonim

Serendibite former små blågrønne, blågrå til dybblå, nogle gange gule, gennemsigtige tavleformet krystaller. Materialet er stærkt pleokroisk: gullig grøn, blålig grøn og violet-blå. Udskårne sten er sjældne og norm alt af lille størrelse.

Hvor meget koster Serendibite?

Serendibite er prissat til $1,8-$2 millioner pr. karat.

Hvad er Serendibite lavet af?

Gemologisk har serendibit en kompleks kemisk sammensætning bestående af calcium, magnesium, aluminium, silicium, bor og oxygen. Den kan let forveksles med safir og zoisit, men dens brydningsindeks, tvillinger og spektroskopiske træk er karakteristiske.

Hvilken perle er den mest værdifulde?

1. Blå diamant. Den fantastiske blå diamant er uden tvivl den mest værdsatte af alle ædelsten. Et fejlfrit eksempel er så sjældent, at når man kommer til auktion, vækker det stor opsigt i smykkeverdenen.

Hvor findes Sapphirine?

Store krystaller af fin klarhed og farve er kendt fra meget få lokaliteter: Central Province (Hakurutale og Munwatte) i Sri Lanka har længe været kendt som en kilde til facetable grønlig blåt til mørkeblåt materiale og krystaller på op til 30 mm eller mere er fundet i Fianarantsoa (Betroka-distriktet) og Toliara …

Anbefalede: