Logo da.boatexistence.com

Er Noel Fielding og Matt Lucas venner?

Indholdsfortegnelse:

Er Noel Fielding og Matt Lucas venner?
Er Noel Fielding og Matt Lucas venner?

Video: Er Noel Fielding og Matt Lucas venner?

Video: Er Noel Fielding og Matt Lucas venner?
Video: Noel Fielding and Matt Lucas being chaotic on the bake off for 4 or so minutes 2024, Kan
Anonim

Parret har været sammen siden 2010 Noel Fielding er blevet en meget elsket del af vores tirsdag aftener, da han hver uge byder os velkommen til Great British Bake Off telt sammen med sit ny sidemand, Matt Lucas.

Kender Matt Lucas og Noel Fielding hinanden?

“Det er meget mærkeligt, fordi det er ikke som om, vi kendte hinanden særlig godt. Jeg har mødt ham et par gange i årenes løb, og The Mighty Boosh (Noels komedie-akt) kom omkring samme tid som Little Britain, så vi så hinanden.

Er Matt og Noel venner?

'Jeg tror faktisk, at han måske har været til min 30-års fødselsdagsfest, men vi var ikke nære venner, så det var nok lidt mærkeligt at drømme om mig, men også geni alt for mig. ' Og geni alt for os alle at se, for at være fair.

Hvorfor forlod Noel det store britiske bageshow?

Noels fravær skyldes det faktum, at han var på fædreorlov under optagelserne, efter fødslen af sit andet barn, ifølge en talsmand for Great British Bake Off. Noel og hans partner Lliana Bird bød velkommen til deres andet barn i oktober.

Hvorfor spiser Noel aldrig på Bake Off?

Noel Fielding fort alte The Independent, at det var vigtigt for ham at være på en vis vægt for at få den slags skuespillerroller, han har brug for. Han var ret ligetil med det, da han sagde: "Jeg får mere arbejde, når jeg er tyndere. Så jeg kan ikke tage på. Ingen kan lide en tubby mave, er det, jeg siger. "

Anbefalede: