Logo da.boatexistence.com

Hvor er slagtekyllinger i gasovn?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er slagtekyllinger i gasovn?
Hvor er slagtekyllinger i gasovn?

Video: Hvor er slagtekyllinger i gasovn?

Video: Hvor er slagtekyllinger i gasovn?
Video: Kan Man Udruge Et Æg Fra En Butik? 2024, Kan
Anonim

Gasovne har en stegefunktion. De spoler, der opvarmer ovnen til bagning og stegning, er de samme spoler, der bruges til at stege. Slagtekyllingen er placeret enten i ovnen, hvis varmelegemet er på toppen af ovnen eller i en skuffe under ovnen, hvis varmeelementet er i bunden af ovnen.

Hvordan steger du med en gasovn?

Hvis du har en gasovn, vil stegeindstillingen være den sidste indstilling på temperaturvælgeren. Afhængigt af modellen kan en elektrisk ovn have en "broil"-knap eller en stege-indstilling på temperaturvælgeren. For at tænde for slagtekyllingen, , skal du blot trykke på knappen "broil" eller dreje drejeknappen til ordet "broil "

Hvor er slagtekyllingen på min ovn?

En slagtekylling er en del af din ovn – norm alt placeret tæt på toppen – der giver høj, direkte varme ligesom en grill. Broiling placerer maden tæt på din ovns varmeelement, så den hurtigt kan tilberedes, brunes, forkulles eller karamelliseres. Dette kan give mad mere komplekse smage eller hjælpe dig med at opnå bestemte teksturer.

Er skuffen under min ovn en slagtekylling?

Hvis du har en ovn opvarmet med naturgas, er skuffen typisk en slagtekylling … Hvis den ligner mere en tilbagetrækkelig gryde end en skuffe, så er det en slagtekylling. Tænk på slagtekyllingen som et ekstra kogeområde. Den er bedst til at riste eller brune madvarer som gryderetter eller brød.

Hvad er den nederste skuffe i ovnen til?

Gasovne, der indeholder deres varmeenhed i bunden, kan spare plads som slagtekyllingerskuffe. Dette er ofte et meget sm alt rum, der fungerer som slagtekyllinger og passer til bageplader og gryderetter. Den er ideel til bruning toppen af gryderetter, karamellisering af kyllingeskind eller endda stegning af grøntsager.

Anbefalede: