Logo da.boatexistence.com

Dør lety hurtigt og rasende?

Indholdsfortegnelse:

Dør lety hurtigt og rasende?
Dør lety hurtigt og rasende?

Video: Dør lety hurtigt og rasende?

Video: Dør lety hurtigt og rasende?
Video: Fast & Furious 6 (2/10) Movie CLIP - Letty Returns (2013) HD 2024, Kan
Anonim

Doms kone og partner in crime, Letty blev dræbt i begyndelsen af den fjerde film, "Fast &Furious" (2009), efter at hun stødte på en mesterkriminel. … Hun så fejlen i sine måder i slutningen af den film, og hun har været tilbage med Dom og selskabet lige siden.

Hvilken Fast and Furious-film dør Letty i?

Letty Ortiz (Michelle Rodriguez)

Doms kone og partner in crime, Letty blev dræbt i begyndelsen af den fjerde film, " Fast &Furious" (2009), efter at hun stødte på en mesterkriminel.

Døde Letty virkelig i Fast and Furious 4?

Men, SURPRISE!, det viser sig, at Letty faktisk slet ikke var død, og det var lige så meget en overraskelse for skuespillerinden, som spillede hende, som det var. til alle andre.

Dør Letty i hurtig og rasende 9?

Fast And Furious 9: Det viser sig, at Letty faktisk slet ikke var død, og det var lige så meget en overraskelse for skuespillerinden, der spillede hende, som det var til alle andre. … Filmen førte derefter til, at Dom (Vin Diesel) og Bryan (Paul Walker) hævnede hendes død til stor glæde for alle.

Hvordan overlever Letty i fast and furious?

Selv om Letty udtrykker en vis bekymring over Dominics bilhuggerplan, deltager hun i hvert røveri. Hun ses ved Race Wars, hvor hun kører og slår en medracer. Til sidst, under et forfalsket motorvejsrøveri, ruller hun sin bil og bliver såret, men bliver reddet af Leon og overlever.

Anbefalede: