Logo da.boatexistence.com

Når sløret blev revet i stykker?

Indholdsfortegnelse:

Når sløret blev revet i stykker?
Når sløret blev revet i stykker?

Video: Når sløret blev revet i stykker?

Video: Når sløret blev revet i stykker?
Video: Hvordan reagerer børn, når man fortæller, at der ikke er råd til at holde jul? 2024, Kan
Anonim

Svar: Forhænget var det tunge forhæng i templet i Jerusalem, som var revet, da Jesus døde. Matthæus 27:51 siger: Se, forhænget i templet var revet i to fra toppen til bunden; og jorden rystede, og klipperne revnede.”

Hvornår blev sløret løftet?

Men det var i virkeligheden deres sind, der blev blindet, for selv i dag, når den gamle aftale bliver læst for dem, er der stadig et slør over deres sind - selvom sløret faktisk blev løftet af Kristus. Lukas 23:45.

Hvad betyder sløret er blevet løftet?

: Når du løfter sløret fra noget eller nogen, afslører du, hvad der er bagved. Så i overført betydning betyder det at afsløre en privat eller hemmelig ting.

Hvad er betydningen af forhænget i templet?

Forhænget adskilte det hellige fra det allerhelligste (2 Mos. 26.33) og afskærmede arken og keruberne eller, i templet, arken og vognen. trone. Vi får at vide, at kun ypperstepræsten gik ind i det Allerhelligste en gang om året på forsoningsdagen.

Hvad repræsenterede sløret?

Sløret kom til at symbolisere beskedenhed og lydighed. I mange religioner ses det som et symbol på ærbødighed for kvinder at dække deres hoveder. Når hvide brudekjoler blev båret for at symbolisere kyskhed, fulgte det hvide slør trop.

Anbefalede: