Er det chakra eller shakra?

Indholdsfortegnelse:

Er det chakra eller shakra?
Er det chakra eller shakra?

Video: Er det chakra eller shakra?

Video: Er det chakra eller shakra?
Video: целительная медитация горловой чакры: осознайте цель в жизни, улучшите самовыражение 2024, September
Anonim

Chakra betyder hjul. I yogaverdenen refererer det ofte til visualiseringer eller energicentre af en "subtil krop". Det første bogstav i ordet er च, udtales cha, hvor "ch" lyder som "stol". Det bliver ofte udt alt forkert som shakra, med en "sh"-lyd som "råb" eller "lysekrone ".

Udtales shakra eller chakra?

Ofte forkert udt alt som shakra, hvor sh-lyden høres i ord som "sko" og "skib", udtales den første stavelse i chakra faktisk cha, hvor ch-lyden høres i ord som "patch" og "mundch, " mens "a" i begge stavelser udtales med uh-lyden i "duh." Den korrekte udtale er således chuh- …

Hvorfor siger folk chakra?

Navnet "chakra" er sanskritordet for hjul, fordi de siges at være spinnende energikræfter i kroppen Chakraer siges at svare til nervecentre og større organer i kroppen, og hvert af de syv chakraer siges at korrelere med forskellige evner, udtryk og typer af sundhed.

Hvordan udtales savasana?

Mange mennesker er usikre på savasana-udtalen. Det udtales sha-VAH-suh-nuh og er en positur, som du bør lave i slutningen af enhver yogapraksis. Det er tilfældigvis min yndlingsstilling!

Hvilket sprog er shavasana?

Shavasana ( Sanskrit: शवासन; IAST: śavāsana), Corpse Pose, eller Mrtasana, er en asana i hatha yoga og moderne yoga som motion, ofte brugt til afslapning ved slutningen af en session. Det er den sædvanlige stilling til yoga nidra-meditation.

Anbefalede: