Logo da.boatexistence.com

Hvornår begyndte Barty at spille tennis?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår begyndte Barty at spille tennis?
Hvornår begyndte Barty at spille tennis?

Video: Hvornår begyndte Barty at spille tennis?

Video: Hvornår begyndte Barty at spille tennis?
Video: Origins: Who Is Ash Barty? 2024, Kan
Anonim

Barty startede sin professionelle karriere i april 2010 lige efter at være fyldt 14 ved et International Tennis Federation (ITF) $25K-begivenhed i hendes hjemby Ipswich. Hun tabte sin første kamp til Karolina Wlodarczak.

Hvor gammel var Ash Barty, da hun begyndte at spille tennis?

Sidste år blev Ash den anden australske kvinde nogensinde, der nåede topplaceringen i singlerne. Kort sagt, hun er en stor ting. Hun begyndte at spille tennis i en ung alder og vandt pigesingle titlen i Wimbledon i 2011, 15 år gammel, og bortset fra en kort pause er hun fortsat med at stige lige siden.

Hvorfor vendte Ash Barty tilbage til tennis?

Omvejen førte Barty tilbage til tennis efter næsten to års pause, hennes sult efter at konkurrere genoprettet. Inden for tre år var hun French Open-mester og verdens bedste spiller.

Hvor gammel var Ash Barty, da hun vandt junior Wimbledon?

The Big Time. Det var en ret stor ting, da hun vandt junior Wimbledon, da hun kun var 15. Da hun tog med mor og far for at hente hende i lufthavnen, var det utroligt, hvor mange mennesker der ventede der på at se hende, da hun ankom tilbage til Brisbane.

Hvor mange penge har Serena Williams?

2021 America's Self-Made Women NETWORTH

Tennisstjernen har næsten 20 virksomhedspartnere, og hendes $94 millioner i karrierepræmiepenge er dobbelt så meget som enhver anden kvindelig atlet har lavet.

Anbefalede: