Logo da.boatexistence.com

Er det at spille guitar eller spille guitar?

Indholdsfortegnelse:

Er det at spille guitar eller spille guitar?
Er det at spille guitar eller spille guitar?

Video: Er det at spille guitar eller spille guitar?

Video: Er det at spille guitar eller spille guitar?
Video: Lær At Spille Guitar | Lektion 1 | - Fingerstilling + Plekter + Temaer 2024, Kan
Anonim

Der sagde nogle mennesker, at " play guitar" er mere almindeligt i USA, mens "play the guitar" er BrE. En troværdig amerikansk engelsk ordbog gav de næste eksempler: Howard Roberts spillede guitar, og Schuur sang og spillede et Fender Rhodes klaver.

Hvad betyder det at spille guitar?

At spille guitar betyder altid at have noget fedt at lave Det betyder at have ambitioner om at være en rockstjerne, undslippe dit liv eller bare lære at spille dine yndlingssange. … At spille guitar betyder at fiksere en bestemt model eller få dig til at drømme om at få, men ikke har råd.

Bruger vi før-musikinstrumenterne?

Det er en bestemt artikelBåde bestemte og ubestemte artikler kan bruges med musikinstrumenter, men der er en lille forskel i deres brug. For at udtrykke klaver som en kategori af instrumenter, bruger vi bestemt artikel. … For at udtrykke et musikinstrument som et af de fysiske objekter bruger vi ubestemt artikel.

Hvilken artikel er placeret før musikinstrumenter?

Vi bruger den bestemte artikel på denne måde til at tale om musikinstrumenter: Joe spiller virkelig klaver godt. Hun er ved at lære guitar.

Er det talent at spille guitar?

Fordi det kommer fra en, der virkelig drømmer om at spille, men er i tvivl. Men du behøver ikke musikalsk talent for at spille guitaren, det er en lært færdighed, du bygger den et trin ad gangen. Musik er en stammedrift for de fleste mennesker.

Anbefalede: