Logo da.boatexistence.com

Har den utrolige hulk en slutscene?

Indholdsfortegnelse:

Har den utrolige hulk en slutscene?
Har den utrolige hulk en slutscene?

Video: Har den utrolige hulk en slutscene?

Video: Har den utrolige hulk en slutscene?
Video: Can Yujiro Hanma defeat the Hulk? 2024, Kan
Anonim

Selv om The incredible Hulk for det meste var uafhængig, sluttede The incredible Hulk sig til UCM gennem hans post-credits-scene Downey gentog sin rolle som Tony Stark i en scene med William Hurts General Ross, der udløste initiativet af Avengers. Scenen var en stor sag, men mange ved måske ikke, at den var fuldstændig improviseret.

Er der en scene i slutningen af The Incredible Hulk?

Der er ingen ekstramateriale efter krediteringerne af The Incredible Hulk; dog skulle der være en ekstra scene efter krediteringerne, men den blev flyttet til før krediteringerne.

Hvad var slutkreditscenen i The Incredible Hulk?

Det er en scene, der skildrer et møde mellem Hurts Ross og Downey Jrs Tony Stark i en svagt oplyst værtshus, en der ender med, at Stark spørger Ross, hvad hans følelser ville være, hvis han fort alte generalen, at han satte en slags hold sammen.

Optræder Tony Stark i The Incredible Hulk?

Det åbenlyse. Bruce Banner / Hulken (hovedperson) og Emil Blonsky / The Abomination (hovedskurk). Det ikke så indlysende. Tony Stark optræder i slutningen af filmen for at tale med General Ross om "Avenger Initiative". Stark Industries-produkter er også over hele denne film.

Hvad sker der i slutningen af Hulken?

Ikke i stand til at besejre sin far, hulken giver endelig efter og frigiver al sin indestængte gamma-energi Dette beviser for meget for David, som bliver overvældet, da Ross sender en Gamma Bombe for at sende dem begge. Kun Bruce overlever eksplosionen, og han trækker sig tilbage til Amazonas regnskov.

Anbefalede: