Logo da.boatexistence.com

Har hulk beat juggernaut?

Indholdsfortegnelse:

Har hulk beat juggernaut?
Har hulk beat juggernaut?

Video: Har hulk beat juggernaut?

Video: Har hulk beat juggernaut?
Video: HULK VS JUGGERNAUT बताओ कौन जीतेगा | Who Will Win ? 2024, Kan
Anonim

I tegneserierne førte Hulk krig mod X-men og kæmpede til sidst mod Juggernaut. Hulk slog ham. … Da dette skete, blev kampen langt tættere, og til sidst besejrede Hulk ham med en smart strategi. I virkeligheden er Juggernaut praktisk t alt ustoppelig uden magi, men Hulken er stærkere end Juggernaut.

Hvem er stærkere Hulk eller Professor Hulk?

Jeg tror på professor Hulk-form han er svagere end Hulk, og kan ikke engang blive stærkere af at være vred. Hvis han var i stand til at øge sin magt til højere Hulk-niveauer, så ville vi have set det ske i universets vigtigste kamp. Han er stadig meget, meget stærk, bare ikke Hulk-stærk.

Har nogen besejret Juggernaut?

Den eneste karakter, der har stoppet Juggernaut, mens han var i bevægelse som en handling af ren fysisk styrke, var Hulk, mens han var krig, en rytter af Apocalypse og bemyndiget med Celestial teknologi. Når Marko får fuldstændig adgang til ædelstenens kræfter under Trion-sagaen, øger det hans magt tusindfold.

Kan Hulk slå dinosaurer?

DEVIL DINOSAUR. … Devil Dinosaur slog let Killer-Folk, så Celestials bragte Hulken for at bekæmpe ham. Med nogle forbedringer fra Celestials var det en knock-down, træk ud kamp, fuld af Hulk, der gentagne gange slog en rød dinosaur, og det var fantastisk.

Hvem er stærkere end en Juggernaut?

I virkeligheden er Juggernaut praktisk t alt ustoppelig uden magi, men hulken er stærkere end Juggernaut. Så det giver en spændende kamp. Og selvom det altid vil være en tæt kamp, slår Hulk Juggernaut.

Anbefalede: