Logo da.boatexistence.com

Er botnet et ord?

Indholdsfortegnelse:

Er botnet et ord?
Er botnet et ord?

Video: Er botnet et ord?

Video: Er botnet et ord?
Video: Афины — греческий образ жизни. Легко тут ли жить? И конечно достопримечательности 2024, Kan
Anonim

Et botnet er en række internetforbundne enheder, som hver kører en eller flere bots. … Ordet "botnet" er en sammensætning af ordene "robot" og "netværk". Udtrykket bruges norm alt med en negativ eller ondsindet konnotation.

Hvad er forskellen mellem bot og botnet?

En bot er en computer, der er blevet kompromitteret gennem en malware-infektion og kan fjernstyres af en cyberkriminel Cyberkriminelle kan derefter bruge botten (også kendt som en zombiecomputer)) for at starte flere angreb eller bringe det ind i en samling af kontrollerede computere, kendt som et botnet.

Er det ulovligt at bruge botnet?

Er botnets ulovlige? Da botnets bare selv er netværk af computere, , er der ikke noget ulovligt ved at oprette et botnet af computere, du ejer eller har tilladelse til at kontrollere.… Det betragtes dog som en strafbar handling at installere malware på en computer, der tilhører andre, uden deres tilladelse.

Er botnet en virus?

Botnets er netværk af computere, der er inficeret med malware (såsom computervirus, nøgleloggere og anden ondsindet software) og fjernstyret af kriminelle, norm alt for økonomisk vinding eller for at iværksætte angreb på websteder eller netværk.

Hvornår blev termen botnet brugt første gang?

Den første kendte brug af botnet var i 2003 Vi har lige tilføjet mere end 1.000 nye ord…

Anbefalede: