Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er Macquarie Island et verdensarvssted?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er Macquarie Island et verdensarvssted?
Hvorfor er Macquarie Island et verdensarvssted?

Video: Hvorfor er Macquarie Island et verdensarvssted?

Video: Hvorfor er Macquarie Island et verdensarvssted?
Video: Macquarie Island (Australia) / TBS 2024, Kan
Anonim

Macquarie Island blev optaget på verdensarvslisten i 1997. … Macquarie Island giver bevis for de klippetyper, der findes på store dybder i jordskorpen og for pladetektonik og kontinentaldrift, de geologiske processer, der har domineret jordens overflade i mange millioner år.

Hvad er Macquarie Island kendt for?

Macquarie Island, Tasmanien, Australien, udpegede et verdensarvssted i 1997. … Macquarie blev oprettet som et naturreservat i 1933, og det blev udpeget som et UNESCOs verdensarvssted i 1997. Øen er den eneste kendte yngleplads af den kongelige pingvin, en af omkring 25 fuglearter, der yngler der.

Hvorfor er Macquarie Island beskyttet?

Dækker mere end 16 millioner hektar og blev erklæret for at beskytte levesteder for truede arter såsom de kongelige og sydlige stenhoppepingviner, den subantarktiske pelssæl, den sydlige elefantsæl og fem arter af albatrosser.

Hvorfor er Macquarie Island i fare?

Macquarie Island truet

vildkatte (såvel som andre vilde dyr) bidrog til udryddelsen af to hjemmehørende fuglearter – Macquarie Island-parakitten og Macquarie Island jernbane – før katte blev tot alt udryddet i 2000. Introducerede kaniner, rotter og mus er en voksende trussel på øen.

Hvorfor ville Macquarie Island være så godt et sted for en forskningsstation?

Hvor det næringsrige vand i det sydlige ocean møder varmere nordlige farvande, skabes rige fødeområder, som gør øen til et ideelt tilflugtssted for pingviner, sæler og havfugle at leve og race.

Anbefalede: