Logo da.boatexistence.com

Var narcisser og lilje venner?

Indholdsfortegnelse:

Var narcisser og lilje venner?
Var narcisser og lilje venner?

Video: Var narcisser og lilje venner?

Video: Var narcisser og lilje venner?
Video: КАК НАРЦИСС ВИДИТ ВАС. (лекция Сэма Вакнина) 2024, Kan
Anonim

Deres venskab eksisterede kun for at tjene bestemte formål for Malfoys og også fordi de var relativt på samme side. Narcissa var kun venner, fordi de var i samme hus og delte lignende overbevisninger og familiemiljøer af ren blods overherredømme.

Hvem var Lily Evans piges bedste ven?

Lilys nærmeste venner er hendes tidligere værelseskammerater: Mary Macdonald, Marlene Price og Donna Shacklebolt. Hun bruger det meste af sin fritid sammen med dem i skolen, men hun ser ud til ikke at besøge dem om sommeren.

Hvem var Lily Potters bedste venner?

Severus Snape, hendes engang bedste ven Severus Snape boede i nærheden af Evans-familien, da han var barn, og begyndte snart at spionere på Lily, efter at han lagde mærke til, at hun var en heks. De to blev venner, da han begyndte at fortælle hende om troldmandsverdenen, da han var begejstret for at gå på Hogwarts sammen.

Gik James og Lily i skole med Lucius?

Men for at besvare OP's spørgsmål var de i skole sammen. Vi ved, at Narcissa og Lucius tog til Hogwarts, fordi vi ved, at de var Slytheriner.

Var Lily en god ven for Snape?

Ja, hun var ikke en god ven for ham. De var ikke tæt på. Du indrammer Lily og Snapes forhold med den samme linse som Harry, Ron og Hermiones, hvilket skævvrider alt. Hun brød sig ikke om ham, som Harry, Ron og Hermione bekymrer sig om hinanden.

Anbefalede: