Logo da.boatexistence.com

Kører k2 inline-skøjter små?

Indholdsfortegnelse:

Kører k2 inline-skøjter små?
Kører k2 inline-skøjter små?

Video: Kører k2 inline-skøjter små?

Video: Kører k2 inline-skøjter små?
Video: K2 F.I.T. Inline Skate Family 2022 2024, Kan
Anonim

K2 SKØJER. K2 Skøjter passer generelt til amerikanske størrelser. Hvis din skostørrelse for eksempel er amerikansk størrelse 9, ville du bære en størrelse 9. En tætsiddende pasform foretrækkes altid, så sørg for ikke at købe oversize fodtøj, specielt til skating.

Er K2 inline-skøjter normal i størrelsen?

K2 Skøjter passer generelt til amerikanske størrelser. Hvis din skostørrelse for eksempel er amerikansk størrelse 9, ville du bære en størrelse 9. En tætsiddende pasform foretrækkes altid, så sørg for ikke at købe oversize fodtøj, specielt til skating.

Kører K2 rulleskøjter store eller små?

Disse skøjter kører så små.

Skal du størrelse op eller ned i inline-skøjter?

Hvis du falder mellem størrelser, rund størrelsen ned, da inline-skøjter typisk er i størrelse mindre end sko. Bemærk også, om du har en høj eller lav bue, og bredden af dine fødder er smal, medium eller bred.

Hvad sker der, hvis inline-skøjter er for store?

En skøjte, der er for stor, vil forårsage vabler, hammertæer, knyster eller hård hud, som kommer fra den konstante irritation, som igen giver dig konstante fodsmerter. Med børn vil forældre nogle gange købe en skøjte, der er for stor til at give skateren noget ekstra vækstrum.

Anbefalede: