Logo da.boatexistence.com

Skal vartegn skrives med stort?

Indholdsfortegnelse:

Skal vartegn skrives med stort?
Skal vartegn skrives med stort?

Video: Skal vartegn skrives med stort?

Video: Skal vartegn skrives med stort?
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, Kan
Anonim

Specifikke vartegn eller steder er med store bogstaver, hvorimod generelle typer geografi eller vartegn er små bogstaver. Andre specifikke områder (stat, amt osv.) er med store bogstaver, mens generelle henvisninger til disse områder vil være små bogstaver.

Hvornår skal lokationer skrives med store bogstaver?

Sæt store bogstaver i nord, syd, øst, vest og afledte ord når de angiver bestemte områder eller er en integreret del af et egennavn. Brug ikke disse ord med stort, når de blot angiver retning eller generel placering.

Bruger du Grand Canyon med stort?

Grand Canyon er med store bogstaver, men det er bare canyon ikke. … Men når de bruges i generisk betydning enten som navneord, adjektiver eller verber, skrives egennavne og ord afledt af egennavne ikke med stort.

Er navnene på bygninger med store bogstaver?

Bygninger . Genbogstaver de fulde navne på specifikke bygninger, centre, laboratorier, biblioteker og kontorer. Ved anden reference, hvis der ikke bruges et rigtigt navn, bygning med små bogstaver, center, laboratorium, bibliotek og kontor.

Hvilke emner skal skrives med stort?

Navne på skolefag (matematik, algebra, geologi, psykologi) skrives heller ikke med stort, med undtagelse af navnene på sprog (fransk, engelsk). Navne på kurser er med store bogstaver (Algebra 201, Math 001). Du bør skrive titler på personer med stort, når de bruges som en del af deres rigtige navn.

Anbefalede: