Logo da.boatexistence.com

Hvor stammer fester fra?

Indholdsfortegnelse:

Hvor stammer fester fra?
Hvor stammer fester fra?

Video: Hvor stammer fester fra?

Video: Hvor stammer fester fra?
Video: ЭКСТРЕМАЛЬНЫЙ ПОЛ ЭТО ЛАВА! СТАРШИЕ СКАУТЫ против МЛАДШИХ СКАУТОВ! Проигравший будет делать…. 2024, Kan
Anonim

Fester var afledt af en karakter tegnet af tegneserieskaber Charles Addams, selvom disse var tegnefilm på én side, uden historieudvikling eller karakternavne. Navnet "Fester" blev valgt af Addams til sitcom.

Hvad er betydningen af navnet Fester?

som et drengenavn er af tysk oprindelse, og betydningen af Fester er " af skoven". Kæledyrsform af Silvester. Onkel Fester er en karakter i tegnefilmen og filmen "The Addams Family ".

Er Morticia og Gomez relateret?

Morticia er konen til Gomez Addams og mor til Wednesday, Pugsley og Pubert Addams. Karakteren opstod i Charles Addams-tegnefilmene til magasinet New Yorker i 1930'erne.… Bedstemor er faktisk Morticias mor, ikke Gomez's, mens Fester er Gomez' bror, ikke Morticias onkel.

Hvad kalder Gomez og Morticia hinanden?

Gomez er lidenskabeligt forelsket i sin kone Morticia; han kalder hende kærligt for romantiske navne som Querida ("darling") og Cara Mia ("min elskede") og bliver drevet vild af den mindste af hendes handlinger, især når hun taler fransk.

Er Morticia Addams et menneske?

Morticia. Morticia Addams (født Frump) var matriarken i Addams-familien, en slank kvinde med bleg hud, klædt i en hudtæt sort hobble-kjole med blækspruttelignende ranker forneden. Visse kilder antydede, at hun muligvis var en slags vampyr. Hun forgudede sin mand, Gomez, lige så dybt, som han gjorde hende.

Anbefalede: