Bruger du aureus med stort?

Indholdsfortegnelse:

Bruger du aureus med stort?
Bruger du aureus med stort?

Video: Bruger du aureus med stort?

Video: Bruger du aureus med stort?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, September
Anonim

Når det fulde navn på en mikroorganisme er blevet skrevet ud én gang, kan slægten navn forkortes til kun det store bogstav, forudsat at der ikke er nogen forveksling med andre slægter. Eksempel: Staphylococcus aureus kan skrives som S.

Hvornår skrives Staphylococcus med store bogstaver?

Som med alle generiske navne i binomial nomenklatur, skrives Staphylococcus med stort , når det bruges alene eller med en specifik art Også forkortelserne Staph og S., når de bruges med en art (S). aureus) er korrekt kursiv og med store bogstaver (selvom fejl i dette ofte ses i populær litteratur).

Er Staphylococcus aureus kursiv?

Medicinske termer såsom Staphylococcus aureus er kursiv i hvert tilfælde, men akronymer for disse termer (i dette tilfælde MRSA) er altid angivet med latin. … Efter dens første omtale bruges akronymet, MRSA, i stedet for.

Skal bakterienavne skrives med stort?

Bakterier. Kursiv familie, slægt, art og sort eller underart. Begynd familie og slægt med stort bogstav.

Er artsnavne skrevet med stort?

Historisk set blev artsnavne afledt af egennavne skrevet med store bogstaver, men moderne praksis er ikke at skrive selv dem med stort. Bemærk, at slægten og arten (og underarten og sorten) er kursiv. … Navnene på de forskellige klassifikationsniveauer (som, klasse, ordensfamilie, slægt) er ikke skrevet med stort.

Anbefalede: