Logo da.boatexistence.com

Kan du svømme med passion twists?

Indholdsfortegnelse:

Kan du svømme med passion twists?
Kan du svømme med passion twists?

Video: Kan du svømme med passion twists?

Video: Kan du svømme med passion twists?
Video: История спасение дикого кабанчика. Кабанчик нуждался в помощи. 2024, Kan
Anonim

Når det kommer til væsker, siger Rogers, at Passion Twists er vandvenlige Så du behøver ikke bekymre dig, hvis du vil tage en svømmetur, blive fanget i regnen, eller bare vil vaske dit hår. Brug dog dit eget skøn, når du fugter dine snoninger, da du ikke ønsker, at de begynder at trævle ud.

Hvor længe varer passion twist?

Hvor længe holder de? "Med korrekt vedligeholdelse kan passion-twists være op til otte uger og lidt længere, hvis du ikke har noget imod lidt krus. "

Kan du svømme med snoninger i håret?

Flet eller vrid hår, før du rammer poolen

Langt, naturligt hår kan let blive sammenfiltret, når det er vådt, så før du rammer vandet, skal du sno eller flette dine lokker i flere sektioner. Det er ikke nødvendigt, men det vil gøre det til en lettere opgave at udfiltre, når det er tid til at rense din man efter en dag med sjov i solen.

Kan du genbruge passion twists?

Passion Twists som en beskyttende stil bør vare omkring 6 uger. Når man tager i betragtning, hvor hurtigt dit hår vokser, kan dette variere fra person til person. Men hæklede passions-twists kan genbruges.

Dypper du passion twists i varmt vand?

Dypper du passion twists i varmt vand? En af de nemmeste måder at forhindre, at dine passionsdrejninger optrævler, er ved at dyppe dem i varmt vand. Dette kan også hjælpe med at reducere krus.

Anbefalede: