Logo da.boatexistence.com

Var Teresa Palmer i tusmørket?

Indholdsfortegnelse:

Var Teresa Palmer i tusmørket?
Var Teresa Palmer i tusmørket?

Video: Var Teresa Palmer i tusmørket?

Video: Var Teresa Palmer i tusmørket?
Video: ОТКРЫТИЕ ВЕДЬМ официальный трейлер(HD)Тэреза Палмер Фантастика 2024, Kan
Anonim

Teresa Palmer træder ud i en knap, gennemsigtig kjole, da hun overværer Twilight-premieren. Den 26-årige viste masser af sin slanke figur frem og prydede den røde løber på The Twilight Saga: Breaking Dawn Part II-premieren i en knap der er kjole lavet af gennemsigtigt stof.

Hvorfor ligner Teresa Palmer Kristen Stewart?

Mens deres ansigter og frisurer har ændret sig gennem årene, plejede de at ligne så ens, at det var svært at skelne dem fra hinanden. Teresa Palmer chattede med NextMovie i april 2013 om at blive anerkendt som Kristen Stewart. De er faktisk ikke relateret.

Hvem er Teresa Palmer gift med?

Skuespillerinden Teresa Palmer har budt velkommen til endnu et bundt af glæde til sin familie. Torsdag den 19. august offentliggjorde den 35-årige australskfødte "Warm Bodies"-stjerne en karrusel af dyrebare Instagram-billeder for at annoncere, at hun og manden Mark Webber bød velkommen til datteren Prairie Moon Palmer tirsdag den 17. august.

Hvad laver Teresa Palmer nu?

I øjeblikket spiller Palmer hovedrollen i tv-serien A Discovery of Witches, som er en tilpasning af Deborah Harkness' populære bogserie af samme navn! Palmer spiller hovedrollen som "Diana Bishop" og har været knyttet til det overnaturlige dramashow siden 2018.

Hvilken skuespillerinde ligner Kristen Stewart?

Alicia Silverstone & Kristen Stewart.

Anbefalede: