Logo da.boatexistence.com

Skjuler snig dit navneskilt?

Indholdsfortegnelse:

Skjuler snig dit navneskilt?
Skjuler snig dit navneskilt?

Video: Skjuler snig dit navneskilt?

Video: Skjuler snig dit navneskilt?
Video: ЧТО СКРЫВАЕТ КАЖДЫЙ ЗНАК ЗОДИАКА. 2024, Kan
Anonim

I multiplayer virker en snigende spillers navneskilt svagere end norm alt, usynligt for spillere mere end 32 gader væk og usynligt gennem solide blokke. Hvis spillere er på en stige eller vinranke, rykker de ikke ned.

Hvordan skjuler du dit navneskilt uden at sidde på hug i Minecraft?

Der er en indbygget måde at gøre dette på (som har indbyggede balanceringsulemper) og en modding-måde. For at skjule dit navn for andre spillere, skal du bare snige (kroge) hele tiden, du forsøger at undgå opdagelse. Dit navn vil da ikke blive vist gennem blokke, og selv uden blokke vil det være nedtonet og sværere at læse.

Skjuler kister navneskilte?

Spillernavne er slet ikke synlige gennem kister eller fangede kister på multiplayer-servere. … Grundlæggende er det slet ikke synligt, hvis du lægger en kiste ned og prøver at se på en persons navneskilt.

Hvor mange blokke skal der til, før dit navneskilt forsvinder?

Deres navne kan kun ses, hvis de er rettet mod fra fire eller færre gader væk. Mobs, der er navngivet ved hjælp af navneskiltet, forsvinder heller aldrig i verden, i lighed med tæmmede folkemængder.

Hvor mange blokke væk kan du se et gamer-tag?

Når du går, er dit navneskilt synligt fra ~64m ude i det fri og ~32m bag vægge. At snige øger dette, da dit navneskilt er synligt i ~32 m ude i det fri og slet ikke bag vægge.

Anbefalede: