Logo da.boatexistence.com

Fungerer kuliltedetektorer?

Indholdsfortegnelse:

Fungerer kuliltedetektorer?
Fungerer kuliltedetektorer?

Video: Fungerer kuliltedetektorer?

Video: Fungerer kuliltedetektorer?
Video: Как вы тестируете детектор CO-окиси углерода? Xblitz DG3-1 и ThermoPasty Spray Tester 2024, Juli
Anonim

Kulmonoxiddetektorer er den hurtigste måde at forhindre CO-forgiftning på. … De fungerer meget som din brand- eller røgalarm ved at lyde en sirene, når de registrerer kulilte.

Hvor effektive er kuliltedetektorer?

En typisk Kidde CO-detektor, som du køber i en stor butik, slukker kun, når den registrerer CO-koncentrationer på 40 PPM over 10 timer i træk Og det er den laveste koncentration, der vil slå alarm! Den slukker også, når der er 50 PPM CO i dit hjem i 8 timer - OSHA-standarden.

Hvordan ved jeg, om min kuliltedetektor virker?

For at teste enheden:

For at teste en kuliltedetektor, hold "test"-knappen nede, indtil du hører to bip lyde fraNår du hører disse bip, skal du slippe fingeren fra testknappen. Genskab denne begivenhed, men hold denne gang testknappen nede, indtil du hører fire bip.

Fungerer kuliltedetektorer altid?

Hvis den virker, lyder alarmen inden for et par minutter til en halv time efter konstant eksponering. De alarmerer ikke altid med det samme, som en røgdetektor gør. CO-detektorer bør være del af ethvert hjems sikkerhedsprogram … Hvis din CO-detektor er ældre, skal du ikke håbe, at den vil virke, når du har brug for den.

Vil en kuliltedetektor registrere lave niveauer?

Detekterer lavniveau kuliltedetektorer lave niveauer? Ja, det gør de. De registrerer og alarmerer ved lavere kulilteniveauer end en typisk CO-alarm. En typisk CO-detektor alarmerer ved 70 ppm efter 60 minutter.

Anbefalede: