Logo da.boatexistence.com

Har jeg brug for en okt-scanning?

Indholdsfortegnelse:

Har jeg brug for en okt-scanning?
Har jeg brug for en okt-scanning?

Video: Har jeg brug for en okt-scanning?

Video: Har jeg brug for en okt-scanning?
Video: Счастливая история слепой кошечки по имени Нюша 2024, Juli
Anonim

Hvorfor skal jeg have en OCT-scanning? OCT-scanninger anbefales til personer på 25 år eller derover, som ønsker at vide mere om deres øjensundhed, eller dem, der har diabetes, glaukom eller har en øjensygdom i familien. Selvom dit syn og øjensundhed er helt i orden, anbefaler vi stadig en OCT-scanning ved hver øjentest.

Hvor ofte skal du have en OCT-øjentest?

Løsningen. Optometristkollegiet anbefaler, at alle over 16 år skal have en øjentest hvert andet år, og oftere, hvis de har et øjenproblem. Børn skal have årlige tests.

Hvad er en OCT-scanning til?

Optisk kohærenstomografi (OCT) er en ikke-invasiv billeddiagnostisk test. OCT bruger lysbølger til at tage tværsnitsbilleder af din nethinde Med OCT kan din øjenlæge se hvert af nethindens karakteristiske lag. Dette giver din øjenlæge mulighed for at kortlægge og måle deres tykkelse.

Hvor lang tid tager OCT-scanningen?

OCT-scanninger tager bare et par sekunder og giver en optiker mulighed for at se dybt ind i strukturen af hvert øje. En OCT-scanning bruger lys til øjeblikkeligt at tage mere end 1.000 billeder af bagsiden af dit øje og videre, lige tilbage til synsnerven.

Hvad koster OCT-testen?

Omkostningerne ved OCT-øjentest i Mumbai er Rs 1250 pr. øje eller Rs 2500 for begge øjne.

Anbefalede: