Logo da.boatexistence.com

Hvad er en h8 i at forlade cert?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en h8 i at forlade cert?
Hvad er en h8 i at forlade cert?

Video: Hvad er en h8 i at forlade cert?

Video: Hvad er en h8 i at forlade cert?
Video: НЕФТЬ, ОБВАЛ, ДОЛЛАР , ЕВРО, Черный лебедь вернулся..Армагеддон.... 2024, April
Anonim

Det nye bedømmelsessystem for afgangscertifikat involverer karakterer som H1, H2, O1, O2 osv. Alt under H8 eller O7 betragtes som en fejlkarakter og ingen point tildeles.

Er H8 en fiasko?

Med hensyn til fejl, , modtog i alt 0,6 % af personerne en H8 (fail) i højere niveau i år, mens yderligere 2,7 % af eleverne fik en H7 (hvilket betyder, at de bestod). Dette skal sammenlignes med 0,1 % af personerne sidste år, der fik en F-karakter, og 1,1 %, der fik en E.

Er en H7 et bestået i afgangscertifikatet?

Ja! Hvis du får mellem 30 - 40 % på højere niveau (H7), får du 37 point, svarende til en karakter på 70 - 80 % på ordinært niveau (også værd 37 point).

Hvad er en H7 i afgangsbevis?

En af de største ændringer er, at en gammel E-karakter ikke længere er en automatisk fejl: under det nye system får eleverne 37 point for karakterer mellem 30-39 procent (a H7 under det nye system).

Er 300 point godt i afgangscertifikatet?

Nye CAO-tal indikerer, at den gennemsnitlige afgangsbevis-studerende vil få omkring 300 point i dag, meget mindre end norm alt antaget. En score på 300 point ville for eksempel ikke være nok til at sikre en plads på en kunstuddannelse på universitetet. Der kræves mere end 500 point til kurser som jura og medicin.

Anbefalede: