Logo da.boatexistence.com

For. vena cava ringere?

Indholdsfortegnelse:

For. vena cava ringere?
For. vena cava ringere?

Video: For. vena cava ringere?

Video: For. vena cava ringere?
Video: SA node & AV node (heart anatomy) 2024, Kan
Anonim

Den 'nederste vena cava er en stor vene, der fører det iltfattige blod fra under- og mellemkroppen ind i hjertets højre atrium. Det dannes ved sammenføjningen af højre og venstre fælles hoftevener, sædvanligvis i niveau med den femte lændehvirvel.

Hvad er inferior vena cava-funktion?

En stor vene, der transporterer blod til hjertet fra andre områder af kroppen. … Vena cava inferior transporterer blod fra ben, fødder og organer i maven og bækkenet. Vena cava er den største vene i kroppen.

Hvilke årer slutter sig til den inferior vena cava?

Den nedre vena cava dannes ved, at de to store vener fra benene, den almindelige hoftevene, samles i niveau med den femte lændehvirvel, lige under den lille af ryggen.

Hvad dræner ind i den inferior vena cava?

lumbalvenerne, såvel som venstre og højre nyrevener, tømmes ud i den nedre hulvene. Levervenerne tømmes ind i vena cava inferior, før de kommer ind i højre atrium.

Hvad er den inferior vena cava IVC?

Din inferior vena cava (IVC) er den store vene, der bringer iltfattigt blod fra underkroppen tilbage til hjertet. Hjertet pumper derefter blodet til lungerne for at opsamle ilt. Et IVC-filter er en lille, trådet enhed.

Anbefalede: