Logo da.boatexistence.com

Får eyeliner på før øjenskygge?

Indholdsfortegnelse:

Får eyeliner på før øjenskygge?
Får eyeliner på før øjenskygge?

Video: Får eyeliner på før øjenskygge?

Video: Får eyeliner på før øjenskygge?
Video: HOW TO USE EYESHADOW AS EYELINER FOR A SOFT MAKEUP LOOK | NINA UBHI 2024, Kan
Anonim

Når det kommer til øjenskygger og eyeliners, er det bedst at starte med øjenskygge, og derefter gå videre til din eyeliner … Medmindre det er makeup-looket, du går efter, Du vil sandsynligvis først bruge øjenskygger og derefter påføre din eyeliner oven på skyggen. På den måde kan begge forblive skarpe og sprøde uden rodet makeup her.

Skal du påføre øjenskygge eller eyeliner først?

Placer din øjenskygge først som ønsket. Lav derefter formen på vingerne med en blyantforing. Derefter spores over formen med en flydende liner eller en gel, siger Simkin. "Hvis du gør foringen til sidst, sikrer du, at den ser skarp og defineret ud. "

Når der påføres øjenmakeup, hvad sker der først?

I klassen for makeup best practices 101 anbefaler makeupartister at lægge øjenmakeup først, før de går videre til ansigtsmakeup med foundation først og derefter (og først derefter) concealer.

Hvad sker der på den første eyeliner eller mascara?

Putting On Mascara First Mascara er fantastisk til at få dine øjne til at springe, men nøglen er at gøre påføringen til det sidste, du gør, ikke den første. Hvis du forsøger at lægge eyeliner over allerede mascara-coatede vipper, kan de komme i vejen, hvilket gør det vanskeligt at fore rødderne.

Kan jeg bruge eyeliner uden øjenskygge?

At holde dit look så enkelt som muligt er en god idé til sommer, og det er helt fint at bære eyeliner uden øjenskygge. Faktisk, hvis du ønsker at fremskynde din makeup-rutine, så prøv at springe mascara over og bære en meget tynd sort eller mørkebrun liner tæt på vippekanten.

Anbefalede: