Logo da.boatexistence.com

Hvilket er en væsentlig fordel ved guardium s-tap-agenten?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket er en væsentlig fordel ved guardium s-tap-agenten?
Hvilket er en væsentlig fordel ved guardium s-tap-agenten?

Video: Hvilket er en væsentlig fordel ved guardium s-tap-agenten?

Video: Hvilket er en væsentlig fordel ved guardium s-tap-agenten?
Video: Guide: Firmabilen kan blive en dyr fornøjelse 2024, Kan
Anonim

Security Guardium® S-TAP® til DB2® på z/OS®, V10 tilbyder følgende funktioner og fordele: Forbedret ydeevne: Reduceret overhead og øget sikkerhed ved at eliminere værtsvariable behandling, når det ikke ønskes, hvilket eliminerer dataeksternisering.

Hvad er S-tap Guardium?

Guardium S-TAP er en letvægts softwareagent installeret på databaseservere og filservere. … Til overvågning af dataaktivitet overvåger S-TAP aktiviteten mellem klienten og databasen og videresender disse oplysninger til Guardium-indsamleren.

Hvad er brugen af Guardium?

Guardium er en omfattende databeskyttelsesplatform, der gør det muligt for sikkerhedsteams automatisk at analysere, hvad der sker i miljøer med følsomme data (databaser, datavarehuse, big data-platforme, cloud-miljøer, filsystemer og så videre) for at hjælpe med at minimere risikoen, beskytte følsomme data mod interne og …

Hvad er en S-tap?

The Guardium S-TAP er en letvægts softwareagent installeret på et databaseserversystem S-TAP overvåger databasetrafik og videresender information om denne trafik til et Guardium-system. … A-TAP overvåger kommunikationen mellem interne komponenter på databaseserveren.

Er det nyttigt at trykke?

Hovedformålet med s-tapping er at distancere dig fra modstanderen midt i kombinationer Og ja, du slipper w, mens du trykker på s, det gør enhver, der fortæller dig noget andet. ved ikke hvad de taler om. At holde w og s nede på samme tid er stort set det samme som at stå stille.

Anbefalede: