Logo da.boatexistence.com

Accepteres efterslæb i canada?

Indholdsfortegnelse:

Accepteres efterslæb i canada?
Accepteres efterslæb i canada?

Video: Accepteres efterslæb i canada?

Video: Accepteres efterslæb i canada?
Video: Qanorooq  20.09.2022 2024, Kan
Anonim

Canadiske universiteter accepterer et maksim alt fem efterslæb med et minimumsgennemsnit på 70 % under tidligere studiekvalifikation. Bemærk: De canadiske institutioner kan også acceptere syv eller otte efterslæb for PG-uddannelser med et minimumsgennemsnit på 65 % i bachelorer.

Påvirker efterslæb Canada visum?

4. Påvirker efterslæb dit visum til at studere i Canada? Generelt vil efterslæb ikke påvirke visumbehandlingsstadiet eller interviewet i noget land. Bare sørg for, at du er ærlig omkring dine efterslæb, hvis emnet dukker op under dit visuminterview.

Hvordan tælles efterslæb for Canada?

Den almindelige og universelt accepterede måde er at tælle antallet af eksamener, du bestod, som antallet af efterslæb i et akademisk årHvis du f.eks. ikke var i stand til at klare 5 eksamener i din samlede akademiske historie, tælles det som 5 efterslæb uanset antallet af forsøg, det tog at rydde eksamenerne.

Er backlog-certifikat nødvendigt for Canada?

For eksempel, Canadiske universiteter beder ikke om et backlog-certifikat, hvis du ikke havde nogen backlog. Din akademiske karakter er i sig selv et bevis på, at du har bestået alle dine eksamener. … Dette er obligatorisk på universiteterne i Australien og New Zealand.

Kan efterslæb påvirke optagelsen?

Hvis de fag, du har haft efterslæb i, er direkte relateret til det kursus, du ønsker at følge, er chancerne for afvisning større. Backlog-historik påvirker mulighederne for optagelse, selvom efterslæbet er i et ikke-kernefag.

Anbefalede: