Logo da.boatexistence.com

Hvad er ferritisk rustfrit stål?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er ferritisk rustfrit stål?
Hvad er ferritisk rustfrit stål?

Video: Hvad er ferritisk rustfrit stål?

Video: Hvad er ferritisk rustfrit stål?
Video: Claus Corner - hvad er ferritisk rustfrit stål? 2024, Juli
Anonim

Ferritisk rustfrit stål er faktisk defineret som en lige, ikke-hærdelige kromklasse af rustfrie legeringer, der har kromindhold fra 10,5 % til 30 % og et kulstofindhold på mindre end 0,20 %. Disse stål er ikke-hærdelige ved varmebehandling og kun margin alt hærdelige ved koldvalsning.

Hvad er ferritisk rustfrit stål bedst kendt for?

Ferritisk rustfrit stål er bedst kendt for deres fremragende duktilitet, hvilket gør dem til et hyppigt materiale til køkkenudstyr og autodele.

Er ferritisk rustfrit stål godt til madlavning?

Der er andre kvaliteter af rustfrit stål, der også er velegnede til fødevareforarbejdning og håndtering, såsom 200-serien, 304- og 430-typerne. Rustfrit stålkvaliteter 200'er, 304 og 316 betragtes som austenitiske rustfrie stål, mens 430-kvaliteten betragtes som et ferritisk rustfrit stål.

Hvad er ferritisk rustfrit stål lavet af?

Ferritisk rustfrit stål er virkelig defineret som en lige krom ikke-hærdelige klasse af rustfrie legeringer, som har krom i området fra 10,5 % til 30 % og et kulstofniveau under. 20 %. Disse stål er i det væsentlige ikke-hærdelige ved varmebehandling og kun let hærdelige ved koldvalsning.

Hvad er meningen med ferritisk stål?

Ferritisk stål er en type stål, der er sammensat af mindre end 0,10 % kulstof Det er magnetisk og ikke i stand til at hærde gennem opvarmning. Denne stålkvalitet blev udviklet som en gruppe af rustfrit stål, der kan modstå oxidation og korrosion, specielt spændingsrevnekorrosion (SCC).

Anbefalede: